GRÆSTED HANDELS- OG ERHVERVSFORENING

skrifttegn-skilte-nordsjaelland
Smiley Køreskole
Salon Sommerfugl

Hvordan bliver jeg medlem?

1. Hvordan bliver jeg medlem af foreningen?

Du kan ansøge om medlemskab af Græsted Handels- og Erhvervsforening ved at udfylde formularen til højre.

Du skal være en virksomhed eller erhvervsdrivende hjemmehørende i Gribskov Kommune og du skal være i besiddelse af et CVR-nummer.

2. Hvad er fordelene ved et medlemskab?

Som medlem af foreningen får du adgang til et netværk, som kan hjælpe dig til at udvidde din forretning og øge dit kundegrundlag og give mulighed for at øge din indtjening.

Desuden får du mulighed for at være med til at støtte lokale aktiviteter, som foreningen har gjort i mange år. Herunder sørget for udsmykning af Græsted Hovedgade i julemåneden og flagparader, når der sker festlige tiltag i byen og sponserer "KATTEN AF TØNDEN".

Foreningen afholder én gang om året et netværksseminar, hvor nye og eksisterende medlemmer mødes og udveklser idé'er og måske etablerer nye samarbejdsrelationer.

3. Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab af foreningen koster kr. 700,00 om halvårligt for selvstændige erhvervsdrivende og enkeltmandsvirksomheder. Virksomheder med mere end én ansat - koster kr. 1.500,00 halvårligt.

4. Hvordan betaler jeg for mit medlemskab?

Foreningens kasserer udsender hvert år et Indbetalingskort.

Foreningens vedtægt.

Enkeltmandsvirksomhed